پنجره دو جداره هلالی یا قوس دار مدلهای متفاوتی دارند که شما میتوانید با توجه به سلیقه و فضای خود یکی از آنها را انتخاب کنید و خریداری نمائید. به این نکته توجه کنید که شما باید حتماً پنجره را با نوع ساختمان خود هماهنگ کنید؛ به عنوان مثال پنجره هلالی مسجدی، همانطور که از اسمش پیداست، برای ساختمانهایی مثل مسجدها یا امامزادهها مورد استفاده قرار میگیرد؛ چرا که اندازه بزرگی دارد.
پنجره هلالی یا قوس دار لمینت یا ساده تاثیر شگفت انگیزی بر تمامی انواع خانههای مدرن و سنتی دارد و نمای ظاهری ساختمان را چند برابر زیباتر میکند. پنجره با قوس نامنظم که به آنها قوس با شابلون نیز میگویند، یکی از انواع پنجرههای هلالی میباشد که شناخته شده است. قابل ذکر است که پنجره دو جداره با قوس سینوسییکی از بهترین پنجرههایی است که در ساختمانهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. جهت اطلاعات بیشتر از انواع پنجره هلالی یا خم، نصب پنجره هلالی، مزایای پنجره هلالی دو جداره، نحوه ساخت پنجرههای هلالی و قیمت پنجره دو جداره هلالی یا قوس دار و… تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
متخصص ساخت انواع پنجره دو جداره هلال یا قوس دار
پنجره دو جداره هلالی یا قوس دار در ساخت دربهای بالکنی هم مورد استفاده قرار میگیرند و علاوه بر زیبایی که ایجاد میکنند، باعث میشوند نور بیشتری هم وارد منزل شود. برای نصب پنجره دو جداره هلال یا قوس دار و چند ضلعی، باید پنجره از محل اتصال به بخشهای مورد نظر جوش داده شود و سپس نصب پنجره مانند سایر اشکال پنجره صورت بگیرد.
توجه کنید که نحوه ساخت پنجرههای هلالی مهم است و نصب پنجره هلالی هم باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود تا در آینده هیچ مشکلی پیش نیاید. پنجره هلالی انواع مختلفی دارند که در ادامه آنها را ذکر خواهیم کرد؛ ما میتوانیم سفارش انواع پنجره هلالی و خم مد نظر شما را با زیباترین لمینتها و رنگها با قیمت مناسب با استفاده از دستگاههای به روز در دنیا، با انواع پروفیلها طراحی، تولید و نصب کنیم. از خدمات خویش میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
توانایی اجرای تمام انواع اشکال هلالی و خم درب و پنجرههای دو جداره UPVC و آلومینیوم مانند:
- خم ویترینی
- خم مسجدی
- خم سینوسی
- خم ابرویی
- خم دایره ای کامل
- خم نیم دایر
- خم بیضی
- خم چند ضلعی منتظم و نامنتظم
- خم موجی
- خم ویترینی هلال بالا
- خم 90 درجه
- خم خورشیدی و یا ترکیب موارد ذکر شده
ممکن است برای خیلی از افراد سوال پیش بیاید که قیمت پنجره دو جداره هلال یا قوس دار چقدر است؟ برای پاسخ این سوال باید گفت که پنجره هلالی لمینت یا ساده با توجه به نوع قوس و ابعاد و کیفیت و برندی که دارد قیمت گذاری میشود و نرخ ثابتی برای این کار وجود ندارد. به این نکته توجه کنید که تغییر شکل و هلالی پروفیلهای UPVC پنجرههای قوس دار را حتماً باید متخصصان این حوزه انجام دهند تا پنجره کارا باشد. همچنین سعی کنید پنجرههای قوس دار را از سازندگان با کیفیت تهیه نمایید تا هیچ گونه ناهماهنگی و یا ضعف در استحکامشان وجود نداشته باشد.
پنجره دو جداره هلالی چیست؟
پنجره دو جداره هلالی، پنجرهای است که بخشی از آن یا تمامی پروفیلهای استفاده شده در پنجره خمکاری شده باشد؛ درواقع پنجره هلالی خم، ظاهری خمیده در دیوارهای خمیده دارد. ساختار این پنجرهها به گونهای است که زیبایی نمای ساختمان شما را افزایش میدهند و همچنین منحصر به فرد نیز هستند. البته نصب پنجره هلالی تاثیر زیادی در استحکام و زیبایی آن دارد؛ پس در این مورد اصلا کوتاهی نکنید و کار را به کاردان بسپارید.
انواع پنجره های هلالی
- پنجره دو جداره هلالی مسجدی
- پنجره دو جداره هلالی لمینت
- پنجره قوس دار لمینت
انواع قوس در پنجره های قوس دار
- پنجره دو جداره با قوس سینوسی
- پنجره دو جداره با قوس مسجدی
- پنجره دو جداره بهمراه قوس منظم (قوس با شعاع)
- پنجره دو جداره بهمراه قوس نامنظم (قوس با شابلون)
مزایای پنجره هلالی دو جداره سبب شده که افراد زیادی از پنجرههای دو جداره upvc استفاده کنند. از همین رو امکان وجود اتصالات گرد و یراق آلات دایرهای که اتصال چند پنجره را ممکن میکند، برای طراحان، معماران و مهندسان ساختمانی فراهم شده است و آنها میتوانند بی هیچ دغدغهای در عایق سازی نمای ظاهری ساختمان را زیباتر کنند.
از مزایای پنجره هلالی دو جداره میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تنوع بالای پنجره هلالی در اشکال ایجاد فضایی بهتر و زیبا برای طرح دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان
- ایجاد نوگیری طبیعی بیشتر در داخل ساختمان
- دارای قابلیت تلفیق با مدل های مختلف بازشو قابلیت سفارش در رنگ های متعدد
- قابلیت سفارش در انواع خم یا سایر اشکال هندسی
- تهیه مطبوع مناسب
- قابلیت استفاده از شیشه های شبکه بندی شده
مراحل تولید پنجره های دو جداره خم و هلالی
پنجرههای دو جداره قوسی را با یو پی وی سی تولید و سپس به شکل مورد نظر طراحی میکنند. نحوه ساخت پنجرههای هلالی اینگونه است که باید قبل از هر چیزی برای ساخت و تولید پنجره هلالی، مدل و اندازه پنجره تنظیم میشود. سپس بعد از اندازه گیری دقیق و استاندارد برشکاری پروفیل انجام میشود و پروفیلهایی که نیاز به خمکاری دارند، به واحد خمکاری سپرده میشوند تا آنها هم خمکاری شوند.
در مرحله بعد پروفیلهای آلومینیومی با دستگاه نبرد خمکاری میشوند. بعد از این کار پروفیلهای UPVC با دستگاههای خم، در روغن گلیسرین مورد حرارت قرار میگیرند.
سپس در مدل هوای خشک با کوره حرارتی، حرارت داده میشوند و وقتی پروفیل داغ شد و به حرارت پیش فرض رسید، پروفیل را به داخل قالبهای از قبل تنظیم شده هدایت میکنند و بعد از آن در داخل قالب میمانند تا به صورت دقیق شکل آنها ساخته شود.
دقت کنید که طراحی و نصب پنجره هلالی باید بدون خطا انجام شود تا شما بعد از گذشت مدتی ضرر و هزینه زیادی را متحمل نشوید. اندازه گیری پنجرههای قوس دار با متر لیزری انجام میشود و مراحل تولید پنجرههای دو جداره هلالی باید به صورت اصولی طی شود. به طور معمول طراحی و تولید پنجرههای دارای ضلعهای هلالی، نیازمند دانش و تجربه زیادی است و زیبایی این پنجرهها به ظرافت آنها بستگی دارد.
اغلب افراد از نحوه ساخت پنجرههای هلالی اطلاعات چندانی ندارند و نمیدانند که هر کاری اصولی دارد و تمامی امورات باید بر طبق اصول معین شده انجام شوند. کارشناسان و متخصصانی در این زمینه وجود دارند که میتوانند انواع پنجره هلالی یا خم را در کمترین زمان طراحی و تولید کنند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از مطالب این مقاله بهره مند شوید.